De Red Devil is terug!

Op zaterdag 27 juli is het Red Devil team afgereisd naar Harskamp voor een competitiewedstrijd in de 4,5 ton supersport. Tijdens de eerste wedstrijden van het jaar kende de Red Devil veel problemen. Daarom heeft het team besloten om even pas op de plaats te maken en eerst een grondige analyse te doen van de problematiek. Helaas heeft het team hierdoor een aantal wedstrijden moeten laten schieten. Op dit moment is het vinden van de problemen en het terugwinnen van de betrouwbaarheid het belangrijkste.

Er is met man en macht gewerkt om de trekker weer zo snel mogelijk op de baan te krijgen. Afgelopen zaterdag was de trekker 1,5 uur voordat de wedstrijd begon klaar. Om af te reizen naar Harskamp. Daar aangekomen hebben we nog een korte keuring gehad van de NTTO en daarna kon de trekker naar de baan. Maikel zat dit keer achter de pedalen. De trekker pakte mooi op en kwam goed van de plek. Op een afstand van 108.68 kwam de trekker met een wielspin tot stilstand. Dit zag er heel goed uit. Het team kon zijn geluk niet op! Helaas maakte de trekker, tijdens de wielspin aan het eind van de run, net teveel toeren waardoor diskwalificatie volgde. Voor de competitie heeft het team helaas geen punten gekregen.

Ondanks deze domper is het team wel heel erg tevreden over deze eerste run na alle reparaties en aanpassingen. Hopelijk beloofd dit veel goeds voor de toekomst.

Volgende week staat de “thuiswedstrijd” van het team in Lochem op de planning. Vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus zullen wij aanwezig zijn met een gezellige stand bij de trailer. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!
Zaterdag staat de competitiewedstrijd op het programma. Het team hoopt daar weer net zo’n mooie run neer te zetten.