Historie

In 2003 zijn we begonnen aan het tractorpulling avontuur.

We zijn begonnen met een White 2255 bij de TSTA. De Red-Cat. Eerst in de 7-ton klasse, maar later is deze omgebouwd naar de 5-ton speciaal klasse. Dit was een goede keuze, want we hebben in deze klasse vele prijzen in de wacht gesleept. In 2008 hebben we de tractor verkocht. Hij rijdt tot op de dag van vandaag nog steeds niet onverdienstelijk in het Brabantse land.

Daarna zijn we aan een nieuwe uitdaging begonnen.
Na ruim  twee jaar van ontwikkeling en bouwen was de Red Devil geboren. Een mooie Massey Fergusson 8690.

De tractor is voorzien van een Sisu 8.4 liter motor, op vele punten is deze aangepast voor het optimale vermogen.

2011 Was het eerste jaar dat we mee deden aan de competitie. We hadden dat jaar wat technische aanloop problemen, maar hebben toch een mooie 5de plaats kunnen bemachtigen in het promo kampioenschap 4.5 ton Supersport.

Het tweede jaar, 2012, was fantastisch. Dat jaar zijn we kampioen geworden in de promo klasse! Dit zorgde ervoor dat we konden promoveren naar de top klasse 4.5 ton Supersport.

In 2013 ging voor ons het eerste jaar in de top klasse 4.5 ton Supersport van start. Dit jaar zijn we als 8ste geëindigd. Hier waren we zeer tevreden mee, want we hadden dat jaar ook een aantal tegenvallende wedstrijden gehad in verband met turboproblemen.

In 2014 hebben we verschillende podiumplaatsen behaald, waaronder ook een eerste plaats in Bakel. Dat seizoen zijn we als 7de geëindigd in de competitie.

In de winter van 2014-2015 zijn we op zoek gegaan naar meer vermogen. We hebben een grotere turbo en een ander uitlaatspruitstuk ingebouwd. En de brandstofpomp heeft diverse modificaties gehad. Ons derde seizoen zou uitwijzen of dit een goede zet was. En dat was het zeker! In 2015 zijn we weer een plaatsje gestegen, naar de 6e plaats. In Montfoort hebben we zelfs de wedstrijd op onze naam mogen schrijven.

Tijdens de winter van 2015-2016 zijn we weer op zoek gegaan naar nog meer vermogen. ………….

Ook deze aanpassingen hebben zijn vruchten afgeworpen, want we zijn weer een trede op de ladder omhoog geklommen. Een mooie 5de plaats konden we in onze broekzak steken!